Interiören på kontoret Guts & Glory i Malmö

Allt du behöver i kommunikationsväg

Vi kan hjälpa dig med allt du behöver i kommunikationsväg. Allt ifrån analys, varumärkes- och kommunikationsstrategi, design, koncept och kommunikation, till produktion, implementering och aktivering – digitalt och analogt.

Vi arbetar med alla typer av uppdrag, för alla typer av kunder – och vi arbetar integrerat över alla discipliner och är kanal- & mediaoberoende. Vi väljer helt enkelt de kanaler eller media vi tror har bäst chans att nå dina målgrupper och ge dig det resultat du vill uppnå.

Oavsett, så har våra jobb alltid en tydlig idé och ett starkt kreativt koncept i botten. Baserat på en i alla avseenden välgjord hemläxa. Om dig, din marknad, ditt erbjudande – och dina målgrupper och kunder. Vad de tycker och tänker. Hur de lever och lär. Och vad de går igång på, vad som triggar dem.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kvinna står på en klippa och tittar ut över havet

Strategi

Strategin är stommen i all lyckad kommunikation. Utan den är det svårt att träffa rätt. Vi förenklar, förtydligar och förstärker din identitet och ditt varumärke, genom att att destillera fram rätt värden och ta ut bra kompassriktningar och löften. Vi formulerar såväl varumärkes-, kommunikations- och positionsstrategier som digitala och sociala strategier – som inte bara är tydliga, verklighetsförankrade och enkla att förstå och följa – utan som också hjälper dig, ditt företag och ditt varumärke att nå nya höjder.

Våra strategijobb

Design

För varje år som går blir design en allt viktigare strategisk fråga för alla varumärken. Oavsett om det handlar om visuella identiteter eller förpackningsdesign. Vi har under snart 15 års tid haft förmånen att få leverera prisvinnande designlösningar till några av Sveriges största och bästa varumärken – och hjälpt dem att såväl flytta fram sina positioner som att bli mer attraktiva. Både på en övergripande varumärkes- & identitetsnivå och i butikshyllan.

Våra designjobb

Kommunikation

I vår kommunikationslåda kan vi hjälpa dig med allt det vi lite slarvigt till vardags kallar för ”reklam”. Vi kan helt enkelt hjälpa dig att få ut ditt budskap – formulerat och paketerat på rätt sätt, i rätt kanal, till rätt målgrupp – och få folk att göra det du vill att de ska göra; tycka, tänka, agera, handla. Alltid med en kreativ, oväntad och emotionell laddning. Med kommunikation som syns, hörs, förstås och berör; med kampanjer som siktar mot hjärtat – och träffar magen!

Våra kommunikationsjobb

Digitalt

Behöver du en digital översyn och en tydligare digital närvaro? Vi kan hjälpa dig med det mesta som rör det digitala landskapet; digitala strategier, hemsidor, kampanjsiter, tjänster, appar och mycket mer. Alltid med ett jordnära, pragmatiskt och kostnadseffektivt tänk från A till Ö. Testa, så får du se!

Våra digitaljobb

Social media & content

Komplett digital strategi? Eller hjälp med att fylla dina kanaler med intressanta historier och relevant innehåll? Oavsett vilket, så ser vi till att du alltid är på rätt plats, vid rätt tillfälle, med rätt budskap och innehåll. Vare sig det handlar om nyhetsbrev, hemsidor eller sociala kanaler – och oavsett om det gäller kampanjer eller fortlöpande ”always on”-insatser.

Våra social media & contentjobb

Produktion

Hos oss får du alltid leveranser med yttersta kvalitet och högsta finish. Vi är kända för vårt gedigna hantverkskunnande – digitalt såväl som analogt – och kan hjälpa dig med originalproduktion/formgivning, foto, retusch, film/video- och postproduktioner, animeringar/motion graphics – och mycket mer.

Våra produktionsjobb

Ett par kvinnofötter står på klippkanten

Bli kund?

Funderar du på att byta byrå? Skulle du vilja veta lite mer om oss? Hör av dig till våra kundansvariga projektledare Ivan Matanovic eller Niclas Nilsson, så bokar vi in ett förutsättningslöst snack och tar en kopp. Följ länken för kontaktuppgifter.

Hör av dig!