Malmö Saluhall Exteriör

Strategi

/

Branding

/

Design

/

Kommunikation

/

Grafisk identitet

/

Digitalt

/

Foto

Malmö Saluhall / Ett himmelrike för matälskare

I det vackra gamla godsmagasinet i skarven mellan det nya och gamla Malmö öppnade hösten 2016 en saluhall. En saluhall som skulle bli ett himmelrike för matälskare. Vårt uppdrag började redan långt innan det första spadtaget – ja, till och med innan alla detaljplaner var inskickade och klara – och har präglats av ett nära samarbete med inte bara syskonparet Karyd, utan också arkitekterna från Wingårdhs.

 

Förutom att arbeta fram en gedigen varumärkesplattform, skapade vi väldigt tidige en visuell identitet för saluhallen – och började kommunicera och bygga förväntningar. Inte minst genom en rad olika PR-insatser.

 

Vi designade dessutom en webbplattform som initialt höll Malmöborna informerade om hur arbetet med den nya saluhallen framskred. När Malmö Saluhall väl stod färdig, designade vi en ny hemsida, som var lika lockande och ljuvligt förförisk som denna vackra saluhall och all delikat mat som den har att erbjuda.

 

Under 2017 kröntes allt arbete för Malmö Saluhall med en mycket meriterande vinst i Svenska Designpriset i klassen digital identitet – i hårdast möjliga konkurrens.

 

För mer information om vårt arbete med Malmö Saluhall, kontakta Niclas Nilsson [070-690 26 71 / niclas@gutsglory.se]

Malmö Saluhall Interiör
Malmö Saluhall Grafisk profil
Malmö Saluhall grafik
Malmö Saluhall Trycksaker
Malmö Saluhall Exteriör
Malmö Saluhall handlarbilder
Malmö Saluhall tygkasse

Bli kund?

Funderar du på att byta byrå? Skulle du vilja veta lite mer om oss? Hör av dig till våra kontaktpersoner, VD Niclas Nilsson eller CD Ivan Matanovic, så bokar vi in en träff och tar en kopp.

Hör av dig!