Guts & Glory reklambyrå välkomnar Morgondoppet som ny kund

Välkommen Morgondoppet!

Vi hälsar Morgondoppet, med Robin Berkhuizen från Emrahus AB i spetsen, varmt välkomna till Guts & Glory. Morgondoppet är ett hjärteprojekt Robin driver vid sidan av att bygga schyssta och kloka LSS-boenden med Emrahus över hela landet.

Som namnet antyder, så handlar Morgondoppet om att bygga högkvalitativa hus i närheten av vatten. Och allra helst vatten som man gärna plumsar i. Det första Morgondopps-projektet byggdes i idylliska Borstahusen, som ligger mellan Helsingborg och Landskrona. Med inspiration från orienten skapades radhus som både vunnit utmärkelser från omgivningen och kärlek från sina ägare.

Under andra hälften av 2022 inleder Morgondoppet byggnationen av ett 10-tal hus i Funäsdalen. Platsen ligger bara ett stenkast från Funäsdalssjöns östra strand. På andra sidan sjön anar du höga fjälltoppar och vart du än tittar möts du av vacker natur. Även här ligger ribban väldigt högt – och vi är stolta som tuppar över att få vara med på denna fantastiska resa.

Guts & Glorys uppdrag är att konceptualisera det nya projektet och ta fram en varumärkesplattform samt visuell identitet. Vidare ska vi ta fram kommunikationsidéer och -material för diverse media samt hemsida för såväl Morgondoppet som Morgondoppet Funäs. Stay tuned!

Tack för förtroendet Morgondoppet!

#branding #identity #advertising #communication #campaig #varumärke #identitet #reklam #kommunikation #kampanj