Jobbannons i gult och svart av Guts & Glory söker en copywriter

Copywriter/Creative sökes!

Vi söker en erfaren COPYWRITER/CREATIVE! Stämmer du in på profilkraven och tjänstebeskrivningen nedan? Skicka din ansökan senast den 28 februari till jobb@gutsglory.se. Skriv ”COPYWRITER” i ämnesraden. Bifoga CV, arbetsprover och lite info om dig själv. Observera att ansökningar utan dessa inte kommer att beaktas.

 

Profil & bakgrund

– Minst 5 års reklambyråerfarenhet av konsumentreklam & kampanjarbete
– God erfarenhet av digital kommunikation & sociala media
– God erfarenhet av livsmedel & mat meriterande
– Älskar idéarbete lika mycket som skrivande
– God stilist, med snorkoll på grammatik
– Relevant utbildning; troligen från någon av reklamskolorna
– En portfölj/arbetsprover som dokumenterar det ovannämnda

 

Mer om tjänsten

Som copywriter/creative hos Guts & Glory hjälper du en rad kända lokala, nationella och internationella varumärken/företag att hitta rätt bland såväl idéer som bokstäver. Du älskar att tratta ner komplexa sammanhang till enkla insikter och att skapa starka kreativa koncept och idéer lika mycket som du älskar att skriva. Du rör dig obehindrat mellan den analoga och den digitala/sociala arenan och trivs lika bra i båda. Och du skriver långa featureartiklar lika bra och gärna som en riktigt slagkraftig rubrik eller tagline.

 

Du har minst 5 års erfarenhet av att jobba på reklambyrå – och en relevant utbildning inom copywriting, skrivande och/eller marknadsföring & kommunikation (troligen från någon av reklamskolorna).

 

Då vi mest jobbar med konsumentreklam förväntar vi oss att du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med konsumentvarumärken – i såväl klassiska som digitala media. Har du dessutom erfarenhet av livsmedel, mat och andra snabbrörliga varor är det ett extra plus.

 

OBS!

Glöm inte att bifoga CV, arbetsprover och lite info/bakgrund om dig själv. Ansökningar utan dessa kommer inte att beaktas.